Isch för ischias!….#59

image

Mitt i danssteget skar det till och liksom blixtrade ända ner i foten som liksom domnade bort av smärta. Lyckades med  min yttersta vilja fullfölja dansprogrammet med barnen och fortsatte jobba på ren och skär vilja resten av dagen. Flera i personalen fattades så jag behövdes. Så länge jag gick och stod gick det hyfsat, men så fort jag böjde mig fram för att hjälpa ett barn, skar det och blixtrade igen i höger ben uppifrån och ner. Till slut blev smärtan outhärdlig och jag var tvungen att gå hem.
Falsk eller äkta ischias…. Den måste omhändertas! I morse när jag cyklade till jobbet tänkte jag, av annan anledning,  att jag måste sluta kompromissa med mig själv. Inte anade jag att jag så snart  skulle behöva leva upp till detta. Jag måste helt enkelt ta mina egna behov på allvar. En ischiasnerv tvingar mig till det.
Trots det försökte jag förhala och förminska smärtan intill dumhetens gräns.

Att lyssna på sig själv, är en skön konst jag ständigt behöver träna på.

Men hemma finns alltid en eller annan katt som lyssnar till mina behov och som boffar och spinner och trycker sig intill mig när jag utmattad har hittat en halvliggande ställning som nästan inte gör ont alls. Ett katts empatiska förmåga kan inte nog överskattas och uppskattas… 😉

image

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.