Livet börjar vid 30! #18

Det skriver jag med anledning av att min brorson fyller 30 just idag, men egentligen handlar det om mig. För egen del började ett nytt liv vid 30. Så många förändringar och så mycket bättre allt blev för mig. Ett nytt förhållande framförallt, och en påbörjad ny utbildning, och båda var omvälvande och viktiga för mig på olika sätt.

Men idag vill jag egentligen bara berätta om en god tradition vi har haft sedan vi träffades. Vi ger varann en massage i samband med våra födelsedagar. Inom en ganska överskådlig tid efter födelsedagen ska det ske men om det dröjer gör det inget. Förutsättningarna ska nämligen vara optimala, helst.

En obokad helgeftermiddag och kväll. Ingen ska vara sjuk eller indisponerad på något sätt så det kan ibland dröja ganska länge. Idag har det gått en och halv månad sen senaste bemärkelsedagen och det är min tur att ge. Äntligen!  Fridfullt och till skön musik från en gammal blandskiva från 00-talet som väcker minnen och inspirerar till än bättre massagestund. Jag hade en lätt huvudvärk innan jag började behandlingen men den försvann fort och lätt.

”Att ge är att få”!

Jag är inte alls professionell massör på nåt sätt, men har man gått den ”flummiga” utbildningen som jag gick för dryga 30 år sedan så har man lärt sig lite av varje, dvs det mesta av det bästa! 😊

Och efter det en god middag….

Till dagens födelsedagsbarn,

Emanuel,

vill jag säga…

Grattis!  Lev väl! Och njut! 😊 🎂 🎉 🎶

PS  Det är han som står till vänster i filmklippet DS

Lämna en kommentar

18 mars, 2017 · 18:13

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.