Dagens nyheter… #20

Obama har inte avlyssnat Trump, men eventuellt har Trump-administration en koppling till det ryska spionage som pågick i samband med det amerikanska valet. Kaj Linna ska sitta kvar i fängelse trots allt. Det blir ny rättegång så småningom. Idag har det snöat och blåst i parken men barnen leker glatt vidare. Min e-mail fungerar inte för tillfället. Anslutningsfel, sägs det. Konstigt, eftersom resten av mobilen är ansluten… Men vad gör det om hundra år? Macchiarinis senast opererade patient har nu avlidit. Det finns nyheter och det finns skandaler och det finns mindre problem. Du får välja och klassificera själv. 

Tja…så är det med nyheter….stort och smått blandas… 

Det som är stort för mig är ingenting för andra, och tvärtom. Men det gäller ju mest privata problem. När det gäller de globala problemen kommer nog ingen undan. De kommer alla att drabba oss förr eller senare. Frågan är vad vi vill och kan och vad vi förmår att göra något åt. Det gäller att vi väljer våra strider. Om vi väljer samma strider kanske något stort kan hända?

Hoppas! 

Just idag kan allting vända när det är vårdagjämning? 

Om ljuset bara kommer tillbaka så… 😉 

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.