Världen och vi…. #83

Tänk vad fokus kan pendla mellan långt borta och nära, stort och smått, du och jag, eller vi och världen. 

Så många intryck jag får på jobbet under en dag. Så många små och stora händelser som lagrar sig innanför pannbenet. Så mycket småsaker man minns och så många viktiga saker jag ständigt glömmer. Nästan aldrig glömmer jag de oviktiga sakerna. Men jag tröstar mig med att de kan komma till användning i ett senare skede. Det som för mig verkar viktigt, men som jag glömmer fort, tänker jag att de var nog inte så viktiga, eftersom jag redan har glömt. 

Men ibland står man inför ett beslut. Vad ska jag välja? Ska jag välja världen eller mig?

Ska jag välja miljövänliga transporter eller det snabba och billiga, miljöovänliga sättet att ta mig fram?

Ska jag jobba för något som gynnar oss alla eller ska ta mer plats själv? Ska min egen kreativitet få blomma för att bli glad och positiv så att jag orkar bidra med något till alla andra?

Tja… 😉 Det var några enkla frågor. 

Kanske någon kan hjälpa mig med svaren imorgon? 

Hej då! 

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.