Att blogga …. #99

Så funderar jag till slut…. 

Vad har bloggen gjort med mig och vad har jag gjort med den? 

Är det bara tomma ord som fyller nätverk på vår jord? 

Någon slags självkännedom säger mig att jag har uppfyllt min egen kvot vad gäller tankar i alla väderstreck och meningar i kvadrat och på kors och tvärs. Som jag tidigare har påpekat, har jag återanvänt mina teman och filosofiska resonemang i andra sammanhang. Det är en ganska rolig lek för fullvuxna, om man som jag gillar att skriva och pussla ihop olika delar av sitt liv och förvandla dem till ett mönster. 

Det hela kanske gläder mig själv mest, men å andra sidan är det ju en ganska harmlös fritidssysselsättning. Ingen kan bli skadad, förhoppningsvis, och inte blir det något större slöseri på papper eller annan möjlig miljöförstöring. 

Som jag kan begripa har inget språkmissbruk skett och själv har jag inte blivit bloggberoende. Jag skulle kunna sluta när som helst…. förslagsvis redan i morgon….. 

Jag har inte behövt använda vapen och har inte behövt flyga eller köra bil för att idka detta intresse. Men lite el till mobilladdningen har behövts, men mobilen ska ändå laddas…. 

I stort sett en klimatsmart och ofarlig hobby. Ingen tredje part blir drabbad.    Det skulle ju vara om någon somnade av utmattning av att läsa min blogg och därför missade ett viktigt möte…. 😉 

Men jag undrar ändå vad jag och mina läsare har funnit mest intressant och läsvärt under de senaste hundra dagarna.

 Då får jag nog gå till källan – statistiken – för att vara riktigt källkritisk och bloggsmart. Återkommer med återkoppling en annan dag. Kanske redan imorgon….  

Ha det, så länge! 😊 

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.