#Blogg100 – #100 – Final!

Nu har jag plitat färdigt på ett tag och alla ni kära läsare som har tittat in då och då eller hela tiden eller inte alls, de senaste 100, är värda en stor applåd och en blombukett, för vem hade annars läst om inte just Du hade varit här?

Jag kan blogga även utan publik, men det blir ju så mycket roligare om jag ser att några har varit här. Det kollar jag ibland på statistiken och ser då att det det är långt fler läsare under #Blogg100-dagarna än under resten av året. Det tackar jag Fredrik Wass för, som har hittat på alltihopa. Ett roligt uppdrag även om det gick trögt ibland, men roligt är det att så  många har läst och flera har gillat och även kommenterat. De flesta har ju gillat och kommenterat på Facebook, men även här direkt i bloggen. 

Tack för det! 

Och nu kommer vi till ”De 100 dagarnas” mest lästa inlägg”…. 52 stycken har ”läst” just detta  blogginlägg….. 

Tadaaaa! Och vinnaren är: 

#12  Konflikträdd, eller…?

Varsågod och läs och repetera, eller så struntar du i det och känner dig lika fri och bekymmerslös som jag kommer att göra imorgon efter avslutad termin och skolavslutning med alla barnen, och efter att ha spelat till ”Barfota utan strumpor och skor”. Sen är det bara en vecka till och så väntar ett långt sommarlov fram till nästa läsår. 

Mitt sista år med gänget. Men den dagen, den sorgen….  men, mest glädjen, hoppas jag! 

Ha en skön sommar,  om vi inte ses innan dess! 

Kanske jag (b)loggar in här nån dag, igen… 😉 

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.