Vem bryr sig?

När jag är en glad pensionär, vem bryr sig?

Ingen bryr sig om fattiga pensionärer….bara Sverigedemokrater vill tala om dem.

Men inte ens de bryr sig, så länge ingen pratar om flyktingar, ensamkommande ungdomar eller sjuka och fattiga av ”vår egen sort”.

Jag lovar er att ingen Sverigedemokrat kommer att bry sig om mig i höst efter valet, när jag just har blivit just ”en fattig pensionär som har bott i Sverige och jobbat hela livet för att sen inte få just mer än en usel pension knappt över minimum”.

De kommer inte vilja ta i mig med tång, antagligen, eftersom de kanske kommer att upptäcka att jag liksom så många andra pensionärer inte alls vill ställas mot flyktingar – barn och ungdomar – som har riskerat livet och allt vad de har för att leva ett liv i ett tryggt land. De kommer snarare sky mig som pesten då de inser att jag är både extremfeminist, kommunistluder, batikhäxa” och inte alls någon stackars fattig pensionär att värna om.

Tänk att man kan vara allt det där i en och samma person!

Varför skulle jag ha större rätt att leva än en flykting har? Varför skulle jag ens klaga när jag har mat och husrum. Och om jag skulle klaga skulle jag inte klaga på dem, som nyss kom. Som inget ont gjort. Jag skulle klaga på de politiker som gemensamt – från höger till vänster – hittade på det här pensionssystemet långt innan de arma ensamkommande ens var födda. Knappt ens deras föräldrar. Varför skulle det då vara deras fel att min pension är så löjligt låg medan mina jämnåriga manliga har en pension som säkert är det dubbla eller tredubbla? När jag har varit välutbildad med ett fast jobb på samma skola i snart 30 år, samt ytterligare jobb i andra verksamheter i ytterligare 10 – 15 år, får jag alltså en pension som många jämnåriga män anser skulle vara omöjlig att överleva på. Jag vet att det inte är omöjligt. Jag har levt så många år på oanständigt låga löner så jag vet att jag överlever men om jag skulle klaga – varför skulle det vara ensamma tonåringars fel? Varför skulle jag se de mest utsatta i världen som mina fiender nummer ett?

De unga pojkars blickar jag mötte igår på en stödmanifestation för ensamkommande visade mig att den ”verklighet” som SD-anhängare tror sig veta allt om, existerar inte.

Det parti som huserar mest och på värsta grava vis på internet, genom hot och trakasserier, är ironiskt nog de som samtidigt säger sig veta mest om den skrämmande verkligheten där ute, dit inte ”Pk-eliten” sägs vågar gå.

Jag undrar bara – hur hinner de själva vara ute i den förskräckliga verkligheten samtidigt som de sitter med skygglapparna på bakom sina skärmar och ljuger ihop falska nyheter om fattiga pensionärer som blir nerslagna av ”svartmuskiga muslimska terrorister” på ålderdomshemmen, och som gör allt för att komma åt de svenska ymniga bidrag de sägs få om de blir svenska medborgare?

Jag undrar hur de hinner tycka synd om alla ”våra svenska flickor” som blir våldtagna av hemska ligor av unga flyktingpojkar från Afghanistan eller ännu värre….pojkar som har ljugit och sagt att de är under 18.

Hur hinner de samtidigt sitta hemma och hata alla extremfeminister, batikhäxor och Pk-eliten som vågar dra alla svenska vita män som hatar kvinnor, över en kam, och i samma stund vara ute i förortens no-go-zoner, där det är krig ”på riktigt”och inte bara ett sånt där ”fake-krig” som i Syrien, varifrån bara ”lyxflyktingar” kommer som är ute efter våra skattepengar och våra bidrag och våra svenska flickor som inte ska behöva utsättas för någon annan kultur än den svenska midsommarstångsfirande snapssjungande fylle-kulturen där ett nej är ett varför då, och en våldtäkt är en typiskt svensk tölpaktig uppvaktning. Men den är svensk…

Hur hinner de älska att hata allt som för mig är typiskt svenskt? Hur hinner de hata alla som liksom jag sätter solidaritet och medmänsklighet, miljö, musik, kultur, högst på skalan?

Hur hinner de samtidigt ha en aning om den hemska verkligheten utanför sin egna enögda comfort-zone när de aldrig är där själva?

Nu tror jag att jag har kommit på det.

De har utsända spioner överallt.

Måhända är de ryska?

Se upp där ute! Vi är under uppsikt.

Och om det brinner runt knuten – det är förmodligen inte krig eller kaos – det är en vanlig svensk högtid då man bränner gamla löv och kvistar….. 😉

Må gamla fördomar och hemska föreställningar brinna med dem!

Ha en skön Valborg och take care! 🔥

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.