Glöm allt jag skrev….

Glöm allt jag skrev härom sistens om att skriva en bok…. 😉

Det är klart att det är pretentiöst att sticka ut hakan och skriva en bok – att ordna ett release-party och bjuda in vänner och släktingar för att köpa boken och läsa den dessutom. Men det är ju också mycket modigare än att bara sticka ut lilltån på Facebook då och då för att annonsera att man har bloggat någon liten hemgjord betraktelse från navel – trakten….

Nåväl. Min fd kollega, Bengt, gjorde just det. Skrev en bok, alltså. Och nu när jag har läst ut den på någon halv dag, kändes det plötsligt så mycket roligare att tänka mig att skriva en bok. Klart grabben skulle skriva en bok, tänkte jag. Underhållande och rolig och lättläst var den också. Inte varje dag man skrattar högt när man läser nu för tiden.

Och om han…. Varför inte jag? 😉 Vad är det som är så farligt med att sticka ut hakan, egentligen? Tja…. förutom att jag faktiskt har överbett så är det nog inte så farligt egentligen. Allting går om man bara viljan finns. Nu gäller det bara att få till en berättelse med ett riktigt ”bett” i……

Och därvid stannade det projektet tills vidare. Men tanken var god!

Innan jag har gett ut min första kan ni ju passa på att läsa Bengts andra. En bok för mellanstadieåldern men kan även läsas av pensionärer. Man blir som ung på nytt…. 😊

Under tiden ska jag grunna på min egen storyline och kanske blogga en gång eller två.

PS Boken heter ”Beethoven suger” och är skriven av Bengt Nyman. Mycket nöje! DS

PS igen… Och Bengt….Nog är det väl du som är Stig-Lennart? DS

4 kommentarer

Under Tid

4 svar till “Glöm allt jag skrev….

 1. Viiu Riis

  Hej! Hittade av en slump igår till din sköna blogg! Googlade på ordet långskrivare (som jag tycker att jag är) och fick bl a upp en länk, som var ett av dina blogginlägg (februari 2004) och alltså just på långskrivartema!
  Jag knåpade ihop mitt blogginlägg med inslag av ditt inlägg – viiuriis.bloggo.nu – ‘Alla dessa tankar’…
  Min TANKE IDAG – efter att ha scrollat runt lite i din (moderna) blogg – är att jag kommer nog att frestas ‘stjäla’ en hel del av dina fyndiga formuleringar som uttryck för tankar som jag helt känner igen som de vore mina….
  Mitt första blogginlägg är från oktober 2012 – http://viiuriis.bloggo.nu/2012/10/
  viiu

  Gilla

 2. Viiu Riis

  Ja, det är roligt att dela ett intresse med en likasinnad – jag tror inte bara när det gäller långskrivandet! Jag ska i alla fall nu fortsättningsvis hålla ett öga på ‘millroll’-bloggen!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.