Tid att fira!

Ibland måste man väl slå till med en flaska bubbel…

För varje etappmål i livet finns det anledning. Om inte jag firar, gör väl ingen det, tänker jag… 😉

Nej, jag fyller inte år. Även om jag älskar födelsedagar så är det ju egentligen ingen bedrift att fylla år, utom att man har hasat sig fram ett antal år med livet i behåll… Och det kan ju vara nog så svårt.

Men igår firade jag med två av mina närmaste kära vänner + katten, att musiken till mina danser äntligen har kommit ut på nätet, och ni kan lyssna på dem här…

Musik på Spotify

Jag har också filat på en hemsida som ni ser HÄR!

Efter tolv års dividerande, dansande, komponerande, skrivande, målande, funderande – nu finns elva minuters musik för allmän lyssning!

Men trodde ni att ni skulle slippa höra mer om det här gamla projektet nu?

Sorry…. Inte riktigt än….. Men…. Som jag brukar säga…. Snart! Och nu lite mer snart än någonsin… 😉

För tolv år sedan presenterade jag min idé här på bloggen – 20071123 – och redan då sa jag att jag snart skulle bli klar. Det är sant….Allt är relativt, men trots att jag då inte hade gjort nånting praktiskt överhuvudtaget, var jag ganska säker på att det skulle bli resultat snart. Jag vet inte att jag någon gång i mitt liv har varit så målinriktad. Konstigt. Jag brukar ge upp om de flesta drömmar eller idéer jag har haft och att jag inte har gjort det i det här fallet är ju ganska intressant… Och värt att fira!

Sen är det resten kvar, men…

”Ett tar ett stag i taget…”

Imorgon är en annan dag.

Skål, så länge! 😁

Lämna en kommentar

17 november, 2019 · 17:31

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.