Vi kan inte låta oss hejdas. Vi måste ”vidare…framåt, framåt…”

För en vecka sedan gick vi då äntligen in i ”studion” och filmade mina 9 sifferdanser. Det kändes som en stor lättnad att få det gjort, som på något sätt har legat som ett hinder i vägen för att mitt pedagogiska projekt ska bli klart redan i detta livet… 😉

Allting gick bra, och nu är det bara ”resten kvar”, men det kan jag klara själv, tror jag. Det jag behöver är att redigera filmerna och lägga in texter, samt lägga in instruktioner till dansen i lärarhandledningen, med tillhörande bilder. Men den typen av pyssel roar mig… 😊

Dansfilmerna Ett och TVÅ är redigerade redan, och nu vet ungefär hur de ska se ut. Ju mindre osäkerhet, desto lättare är det att färdigställa materialet.

Texten till dans nummer SJU handlar just om oron och ovissheten, men också hur vi tillsammans kan hjälpa till med att röja undan alla hinder för att komma vidare. Något som speglar tidens oro, kanske? Det är i alla fall den låten och texten som nästan alla barn har haft som en av sina favoriter….

Ja, nu måste vi vidare, för att hinna göra det vi måste. Inte stanna upp för länge. Tillsammans ska vi hugga i och röja undan alla hinder… 😉

Vidare…..

Lämna en kommentar

9 mars, 2020 · 15:20

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.